Vælg en side

Hvem er Lerja?

Lerja er et dansk designbrand, der tilbyder lækkert og rustikt brugskunst i stentøjsler. Alle produkter er hånddrejede og håndglaserede og designet med tanke på og undersøgelse af produktets funktionalitet såvel som æstetik.

Lerja

sb,. -en. Bornholmsk oprindelse.

Betydning: Lerjord.

Musik af L.T. Valentin

Historien om Martin

Du har helt sikkert set Martins keramik på designmarkeder som Finderskeepers, Flid eller Mit hjem er mit slot. Dette er dog ikke de eneste steder man kan finde hans kunst. Til daglig holder han nemlig til i sit hyggelige værksted I Gudhjem på Bornholm, hvor han skaber keramik til både private såvel som erhvervskunder.

Martin Sejer Madsen kommer fra solskinsøen Bornholm, hvor han gik på Glas og keramikskolen indtil 2005. Hans store passion har altid været keramik og Lerja er, for Martin, en livslang drøm der er gået i opfyldelse og som han hver dag arbejder på at manifestere.

Martin har praktisk talt boet i alle større- og mindre byer på Bornholm. Derfor ligger det ikke langt væk fra virkeligheden når man beskriver ham som en ærke bornholmer.

Martin fandt efter entreprenør- og designuddannelsen på Københavns erhvervsakademi, igen kærligheden for stentøj. Hans drøm om, at leve af sin keramik blev derfor en realitet i 2016, da han startede Lerja.